VALERA EP2010 eQ RC ePower Dry Smart - profesionálny ionic fén na vlasy 1600W - biely

Kód: VALERA F02 2010EQRC
Značka: VALERA
ZADARMOZADARMO
VALERA EP2010 eQ RC ePower Dry Smart - profesionálny ionic fén na vlasy 1600W - biely
€163,79
Skladom
Môžeme doručiť do:
12.9.2024
ePower Dry Smart - profesionálny ionic fén na vlasy 1600W - biely

Detailné informácie

Podrobný popis

VALERA PROFESSIONAL EP2010 eQ RC ePower Dry Smart Save Energy 1600W

Profesionálny fén na vlasy Valera s ionizačnou technológiou pre lesklé a hydratované vlasy. Funkcia Color Care chráni farbené vlasy pred vyblednutím. Kvalitný DC motor s dlhou životnosťou. 3 nastaviteľné teploty a 2 rýchlosti vzduchu, tlačidlo studeného vzduchu na zafixovanie účesu. Odnímateľný zadný filter pre ľahké čistenie. Balenie obsahuje 2 vzduchové trysky, difuzér a vrecko.

Technológia:
eQ-Air Total Control – Inteligentná diagnostika spolu s digitálnym motorom zaisťuje perfektný chod
Ionizačné funkcie – Negatívne nabité ióny sú častice, ktoré prečisťujú vzduch. V prírode sa vyskytujú vo veľkom množstve po búrke, keď je vzduch čistejší a revitalizujúci. Fény s ionizačnou funkciou majú generátor, ktorý produkuje milióny očisťujúcich negatívnych iónov, čo spôsobuje, že vlasy zostávajú hydratované. Hydratácia zabraňuje krepateniu vlasov, má regeneračné účinky, zanecháva vlasy jemné, lesklé, ľahko rozčesateľné a zväčšuje ich objem. so značkou COLORCARE chráni vlasy pred stratou farby, lesku, vysušením a udržuje ich vitálne po dlhú dobu vďaka trom vlastnostiam – 1. tvorba negatívnych iónov pre hydratáciu vlasov, 2. lepšie vysušenie pri nižšej teplote hlavne vďaka rýchlemu prúdeniu vzduchu čo urýchľuje sušenie aj pri nižšej teplote a 3. presné nastavenie teploty.
Ultra Silent Jet System – vďaka inovatívnemu nasávaniu vzduchu do filtra je tento fén mimoriadne tichý (redukcia hluku 50%).
Super Air Power – mimoriadne výkonný ale pritom tichý (69dB). Objem vzduchu 93m3/h (o 50% rýchlejšie vysušenie ako berný fén.)
ULTRA LONG LIFE - špeciálny profesionálny DIGITAL ENDURO MLDC Ultra Long Life motor s ultra dlhou životnosťou 10000 hodín.
Rotocord – prevratná patentovaná novinka, ktorá umožňuje otáčanie šnúry o 360° čo zabraňuje zamotaniu šnúry, jej poškodeniu a uľahčuje manipuláciu s fénom. Rotocord je svetovou novinkou, ktorá bola vyvinutá a vyrobená pod značkou Valera.
Povrchová úprava TOUCH ME– inovatívne technológie, vďaka ktorej sa fén nezahrieva a umožňuje tak veľmi komfortnú manipuláciu s fénom.

Farba: biela

Vlastnosti:
- ionizačné technológie
- funkcia Color Care
- extra výkonný a pritom tichý profesionálny fén na vlasy
- veľmi ľahký: 445 g
- Digital motor s extra dlhou životnosťou 10tis hodín
- 3 nastaviteľné teploty
- 2 rýchlosti vzduchu
- tlačidlo sudeného vzduchu
- odnímateľný zadný filter
- otočný kábel s Rotocordom

Obsah balenia:
- vzduchová tryska 6 cm
- vzduchová tryska 7,5 cm
- difuzér
- sáčok

Dodatočné parametre

Kategória: Profesionálne fény, Fény na vlasy Valera
Značka: Valera

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: