SETABLU Personal Care Olio Mandorle Dolci 200ml - Telový olej po depilácii s mandľovým olejom

Kód: J D00 577113
Novinka
Značka: OSTATNÍ
€4,38
Skladom
Môžeme doručiť do:
12.9.2024
Olio Mandorle Dolci 200ml - Telový olej po depilácii s mandľovým olejom

Detailné informácie

Podrobný popis

SETABLU Personal Care - Olio Mandorle Dolci 200ml

Olej zo sladkých mandlí na celé telo. Zvlášť vhodný na odstránenie zvyškov vosku a upokojenie podráždenia pokožky po odstránení chĺpkov. Účinne odstraňuje zvyšky vosku a vďaka obsiahnutému mandľovému oleju upokojuje a hydratuje podráždenú pokožku.

Je Vaša pokožka po depilácii citlivá a podráždená? Náš upokojujúci olej je pre všetkých tých, ktorí chcú mať svoju pokožku po depilácii pokojnú. Tento olej bol špeciálne navrhnutý na živenie a upokojenie pokožky po celom tele zvlášť potom po depilácii. Olej nielenže odstraňuje zvyšky vosku, ale tiež napomáha k zjemneniu a upokojeniu podráždenej pokožky.

Extrakt zo sladkých mandlí pomáha udržiavať pokožku jemnú a pružnú a zabraňuje vzniku strií. Navyše sa vďaka svojmu zvláštnemu kyslému zloženiu veľmi dobre integruje s hydrolipidickým filmom a pomáha obmedzovať odparovanie vody z pokožky. Perfektný ako olej po sprche.

Ako používať: Naneste olej na pokožku a krúživými pohybmi jemne vmasírujte, kým sa úplne nevstrebe. Po aplikácii zostane vaša pokožka hodvábne jemná, hladká a príjemná na dotyk.

Dermatologicky testované • pH 5,5 • Hydratačný a upokojujúci účinok •

Ingredients: Elantus hannus seed oil, Prunus, Ricinus communis seed oil, Petrolatum, Paraffinum liquidum, Linoleic acid, Parfém, Benzaldehyde, Neroli, Limonene, Citronellol, Citral, Citronellal.

Dodatočné parametre

Kategória: Starostlivosť po depilácii
Značka: Ostatní značky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: