NOGREY Elio Antigrey Lotion 200ml - vlasová voda proti šedinám s keratínom

Kód: ANTIGREY LOTION
Novinka
Značka: OSTATNÍ
€12,13
Skladom
Môžeme doručiť do:
12.9.2024
Lotion 200ml - vlasová voda proti šedinám s keratínom

Detailné informácie

Podrobný popis

NOGREY Elio Antigrey Lotion Extra With Keratín 200ml

Vlasová voda proti šedinám NOGREY je produkt, ktorý naštartuje vlasový pigment a tým postupne mení šediny späť na vašu prirodzenú farbu vlasov. Podobné produkty sa na trhu objavujú sporadicky. Nejedná sa o farbu na vlasy ani šampón, NOGREY je vlasová voda, ktorá je navyše príjemne parfémovaná. Účinok je možné pozorovať už po niekoľkých dňoch. Navyše Nogrey obsahuje aj keratín, ktorý je ideálny na zlepšenie vlasovej štruktúry, hydratáciu a zmäkčenie vlasov. Produkt je klinicky testovaný a je vhodný pre všetky farby vlasov.

Nogrey vlasový lotion vám pomôže zbaviť sa šedín rýchlo a efektívne. Šedivé vlasy po jeho aplikácii postupne zmiznú. Nogrey má veľmi pozitívne recenzie. Po celom svete má mnoho užívateľov, ktorí sa k tomuto produktu na šedivé vlasy opakovane vracajú.

Použitie:
Najprv vlasy umyte a dobre vysušte. Následne stačí aplikovať niekoľko kvapiek NOGREY k pokožke na miestach šedín a hrebeňom rozčesať. Postupne včešte produkt do celej dĺžky vlasov a nechať uschnúť. Opakujte aplikáciu raz denne kým vlasy nezískajú požadovanú tonalitu (cca 15-28 dní). Na následné udržanie efektu je nutné NOGREY používať raz až dvakrát týždenne.

Dodatočné parametre

Kategória: Farebné vody a toniká
Značka: Nogrey

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: