JRL Professional Premium Double-Sided Brush - obojstranná kefa na vlasy a fúzy

Kód: JRL-70-BR2
Novinka
€18,96
Skladom
Môžeme doručiť do:
12.9.2024
Premium Double-Sided Brush - obojstranná kefa na vlasy a fúzy

Detailné informácie

Podrobný popis

JRL Professional - Premium Double-Sided Hair & Beard Brush

Obojstranná kefa JRL je ideálna pre všetky typy vlasov a fúzov. Vyznačuje sa 100% prémiovými diviačími štetinami na jednej strane a jemnými syntetickými štetinami na strane druhej.

Profesionálna obojstranná kefa na vlasy a fúzy JRL Premium double-sided hair & beard brush ideálny pre perfektnú profesionálnu aj domácu starostlivosť. Prémiová kefa JRL je ideálna pre všetky typy vlasov a fúzov. Elegantná rukoväť kefy je vyrobená z dreva a je drážkovaná pre maximálne pohodlie pri úchope. Štetiny má na oboch stranách.

Na jednej strane sú umiestnené 100% diviačie štetiny, ktoré rovnomerne distribuujú oleje na pokožke hlavy pre prirodzený lesk a lepšiu tvorbu vĺn. Skvelé sú tiež na prekrvenie pokožky pod fúzmi, čím dochádza k stimulácii a ďalšiemu rastu fúzov. Tiež vás zbaví odumretých kožných buniek, čo má priaznivý vplyv na zdravie pokožky. Na druhej strane sa nachádzajú jemné syntetické štetiny, ktoré sú ideálne pre citlivú pokožku hlavy. Pomáhajú predchádzať lámaniu vlasov a znižujú ich krepovateniu.

Vlastnosti:
- kvalitné spracovanie
- štetiny na oboch stranách kefy
- na jednej strane 100% diviačie štetiny pomáhajúce prekrveniu pokožky a zbaveniu odumretých kožných buniek< br /> - na druhej strane mäkké syntetické štetiny pomáhajúce predchádzať lámaniu vlasov a ich krepovateniu
- elegantná drevená rukoväť
- dĺžka kefy je 20,3 cm

Dodatočné parametre

Kategória: Hrebene a kefy na vlasy pre mužov
Značka: JRL Professional

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: